Viisi syytä

Miksi liittyä? Koska BEST Helsinki

vie sinut Eurooppaan ja halvalla. BEST on kansainvälistymistä suomalaisille. BESTin tapahtumien myötä sinulla on syy matkustaa ainakin pari kertaa vuodessa. Eikä BEST ole turismia – opit tuntemaan kulttuurin paikallisten silmin.

luo sinulle verkoston. BESTiläiset ovat insinööriopiskelijoita – fiksuja, avoimia ja kansainvälisiä. Valmistuttuasi sinulla on kavereita ja kontakteja Suomessa, Pohjoismaissa – ja koko Euroopassa. Hyville tyypeille löytyy aina majapaikka BESTiläisten luota.

kouluttaa. BESTillä on omat kouluttajat, joilta voit oppia tapahtumissa niin johtamista, ajanhallintaa kuin motivointitaitoja. Luonnollisesti jo normaalissa kanssakäymisessä oppii hurjasti kulttuurien eroista.

antaa vastuuta. BEST Helsinki järjestää lukuisia pieniä ja suuria tapahtumia vuosittain. Järjestäjille on aina kysyntää, joten BESTissä pääset haastamaan itsesi ja mittaamaan taitosi. Pienempään rooliin on jokainen tervetullut.

on hauskuutta ja bileitä. BESTissä tiimihenki on mahtava, ja siksi vietämme paljon aikaa yhdessä. Avoin viikoittainen kokous pidetään 2020 kevätlukukaudella maanantai-iltaisin kello 18:00 kerhohuoneella, tervetuloa messiin! Osoite: Jämeräntaival 11 A-B.