Kurssit

Jokainen BESTin paikallisjärjestö järjestää vuosittain yhden kevät-, kesä-, syys- tai talvikurssin. Kurssit kestävät yleensä noin viikosta kahteen, ja aiheet vaihtelevat aina LED-teknologiasta arkkitehtuuriin ja oluen valmistuksesta ydinvoimaan. Luennot, ekskursiot ja iltaohjelma täyttävät kalenterin, mutta intensiiviseen ohjelmaan on aina kuulunut myös tutustumista järjestävään kaupunkiin. Kurssin luennot sekä loppukokeen suorittamalla saa yhden Aallossa hyväksiluettavan opintopisteen (ECTS). Osallistujia on noin 20-25 eri puolilta Eurooppaa, joten uusilta tuttavuuksilta välttyminen on liki mahdottomuus. Kurssin käyneillä onkin huikeiden kokemusten lisäksi aluillaan euroopanlaajuinen ystäväverkko.

Ai niin, kurssille osallistuminen maksaa enintään 27 euroa sisältäen majoituksen, ruoat ja kuljetukset kurssin aikana. Parhautta kotona löhöämisen hinnalla!

Uusista kursseista ilmoitetaan kansainvälisen BESTin sivuilla täällä. Tsekkaa hakuohjeet Hakeminen-välilehdeltä! Kurssilistauksessa ilmoitetaan myös mahdollisista Leisure Eventeistä, joissa keskitytään hauskanpitoon akateemisen sisällön sijaan. Vastaavasti hinta on kalliimpi, ja hakea voi kuka tahansa Aallon opiskelija.

Season_logo2014