Kerhohuone

IMG_6171x

Huomio! Koko porukkamme on kesän ajan töissä ja mahdollisuutemme avata ovea tilan varanneille ovat muutenkin erittäin rajoittuneet, joten emme valitettavasti ota varauspyyntöjä vastaan ennen syyskuuta.

 

Kerhohuone on BESTin ylläpitämä HOASin asukastila JMT11AB:ssä katutasossa. Sen voivat varata ilmaiseksi kaikki Otaniemessä asuvat HOASin asukkaat. Kerhohuoneella voit:
– katsella elokuvia ja soittaa musiikkia (Full HD -videotykki, laadukkaat kaiuttimet, valkokangas, pimennysverhot)
– käyttää Wifiä
– pelata biljardia ja pöytäfutista
– pelata korttia, pokeria ja lautapelejä (mm. Carcassonne, Dominion, Guillotine, Diplomacy)
– tehdä ruokaa ja viilentää juomat (jääkaappi, ruokailutarvikkeet kymmenelle, liesi, veden- ja kahvinkeitin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin)
Tilassa on myös WC.

Tilan säännöt:

  • Kunnioita hiljaisuutta! Kerhohuoneella saa oleskella viimeistään kello 22 asti, lauantaisin ja sunnuntaisin kello 23 asti. Mikäli sääntöä rikotaan ja paikallisilta asukkailta tulee valituksia, estetään tilan käyttö jatkossa tilaa käyttäneeltä henkilöltä.
  • Avainta tilaan ei luovuteta varaajalle. Varausajankohdan alkaessa BESTiläinen tulee avaamaan oven. Ole siis ajoissa paikalla!
  • Huone tulee siivota käytön jälkeen, vähintään samaan kuntoon kuin missä se oli saapuessasi sinne.
  • Tullessasi huoneeseen, täytä sääntökaavake ja tarkastuslista valkokankaan alta löytyvästä kansiosta oven avanneen BESTiläisen kanssa.

 

Varaa tila täältä 7 päivää – 48 tuntia ennen haluamaasi varausajankohtaa.

Vahvistamme varaukset sähköpostitse aina kun mahdollista. Huomio, että emme ole aina saatavilla tekemään varauksia ja avaamaan ovea huoneeseen. BESTin edustajan on tultava joka kerta erikseen avaamaan ovi joka varauksen yhteydessä, sillä tilan varaajille ei ole avaimia saatavilla.