Kategoriat
Uutiset

EBEC Helsinki 2017

Ratkaise YIT:n tarjoama insinööripulma ja voita huikeita palkintoja!

European BEST Engineering Competition EBEC on Euroopan suurin insinööritaitokilpailu. Se koostuu kolmesta tasosta: paikallisesta, alueellisesta ja Euroopan laajuisesta finaalista. Aalto-yliopiston opiskelijoille tarkoitettu kisa järjestetään perjantaina 24.3 Design Factory:lla ja sen voittaja pääsee osallistumaan Lundissa järjestettävän Pohjoismaiden väliseen alueelliseen kilpailuun. Tänä vuonna tapahtuman pääyhteistyökumppanina on YIT, joka on Suomen suurin asuntojen rakentaja ja myös suurimpia toimitila- ja infrarakentajia.

Voittajajoukkueelle on luvassa huikeat palkinnot ja niiden lisäksi ilmainen matka Lundiin Pohjoimaiseen EBEC:iin. Tapahtuma on osallistujille täysin ilmainen ja tarjolla on lämmin ruoka sekä kilpailun jälkeiset jatkot.

Kilpailumuoto julkaistaan kilpailun alussa.


Ilmoittautuminen on nyt auki tässä osoitteessa.
Lisätietoa myös Facebookissa.